bij Prognos Nederland BV
 
Wat is Prognos                          
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Waarom Prognos gebruiken
Prognos is een zeer nuttige aanvulling op de algemeen geaccepteerde therapieën in de wereld en kan als zelfstandig systeem opereren of als aanvulling op een bestaand systeem richting geven aan de therapie.

prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2020
Meridianen
Meridianen zijn volgens de theorie van de Chinese acupunctuur de energiebanen van ons lichaam. Via dit netwerk is communicatie mogelijk tussen alle delen van het lichaam en de organen. Stoornissen van meridianen gelden voor de Chinese acupunctuur als voorstadia van ziekten.
Over het lichaam lopen 76 meridianen waarvan 24 hoofdmeridianen (12 links en 12 rechts), 6 yin- en 6 yangmeridianen. De 24 hoofdmeridianen hebben de namen gekregen van een orgaan en worden daaraan gekoppeld, maar ze staan elk ook in verband met een gebitselement, een emotie, een lichaamsstelsel, een chakra, een basisbehoefte, een energiestroom in het verloop van de meridiaan en een deel van het bewegingsapparaat.
Zo correspondeert de niermeridiaan met de nier, de voortanden, angst en zorgen, de elektrolytenhuishouding, het nierchakra (chakra 1), de energiestroom in het verloop van de niermeridiaan, een deel van de knie en de ogen.

Nieuwste onderzoeken en technologieën hebben inmiddels meridianen zichtbaar gemaakt. Hieronder ziet u beelden gemaakt met moderne stereo microscopen en fluorescerende nanopartikels waar de meridiaan door de lymfe loopt.In verschillende universiteiten zijn met gebruik van speciale cameras andere manieren gevonden om de meridianen te tonen. Hieronder ziet u het "licht" (biofotonen) door de meridianen stromen. Maar ook een beeld gemaakt met infraroodscreening.Nieuwe CT Scan toont acpunctuur punten.IDT Module Prognos aanschaffen
Met behulp van PROGNOS en de "Integrale Diagnose- en Therapiemodule" (IDT) vindt de behandelaar snel en betrouwbaar de oorzaken van de klachten en kan op basis daarvan een effectieve therapie inzetten. Als u Prognos voor uw praktijk wilt aanschaffen, zijn wij u graag van dienst om uitleg te geven over het systeem en de financiële mogelijkheden.
Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012